Du er her: Hjem/Eldre nyheter

40 prosent økning i antall konkurser innen restaurantbransjen

Antall konkurser innenfor restaurantnæringen har økt med 40 prosent siden ifjor. Bransjen nærmer seg krisen på 1990-tallet på grunn av kundesvikt, rot og overetablering, melder Dagens Næringsliv.
Antall konkurser innenfor restaurantnæringen har økt med 40 prosent siden ifjor. Bransjen nærmer seg krisen på 1990-tallet på grunn av kundesvikt, rot og overetablering, melder Dagens Næringsliv. Nedgangstidene rammer også aktører innen restaurant og uteliv. Året 2002 ligger an til å kunne måle seg mot de tunge årene på begynnelsen av 1990-tallet, da antall konkurser innen bransjen gikk rett til værs. Bare i september måtte 21 utelivsselskaper innse at inntektene ikke holdt til å dekke utgiftene ved driften – og selskapene ble slått konkurs. Ifølge konkursregisteret i Brønnøysund har antall konkurser økt med over 40 prosent fra ifjor til i år. Det er frem til og med september registrert 171 konkurser innen restaurant- og barvirksomhet. For de samme månedene ifjor var det 121 selskaper som led samme skjebne. Les artikkelen i Dagens Næringsliv.
Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS