Du er her: Hjem/Eldre nyheter

Nytt grunnkurs i konkursbehandling

Konkursrådet fortsetter sin kursserie i konkursbehandling i 2008. For å øke kompetanse og samarbeid mellom ulike aktører som deltar i konkursbehandling, ønsker konkursrådet i løpet av de nærmeste årene å arrangere regionale kurs i hele Norge. Etter fire vellykkede kurs i Bergen og Kristiansand, Bodø og Lillehammer, vil neste kurs bli holdt i Trondheim 10.- 11. juni 2008 for deltakere fra Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag.

Konkursrådets grunnkurs i konkursbehandling vil særlig være rettet mot dommerfullmektiger/dommere, deltakere fra ulike skattemyndigheter, politiet og advokater uten lang erfaring i konkursbehandling.

Hensikten med kurset vil være en praktisk gjennomgang av bobehandlingen, og kurset skal gi en grunnleggende presentasjon av konkursbehandlingens forskjellige stadier og de ulike aktørenes roller. Deltakerne vil få utdelt et fyldig kursmateriale som vil inneholde eksempler på nyttige dokumenter og veiledning om alle stadier i bobehandlingen.

Konkursrådet vil finansiere store deler av kurset og kan tilby to dagers kurs til 1 500.- pr person for offentlig ansatte og 2 000.- for advokater. Dette inkluderer kurs, full pensjon og sosialt arrangement med middag på kvelden. Eventuelt hotell og reise må deltakerne bekoste selv. Nærmere informasjon om påmelding kommer senere. Det vil være begrenset antall plasser på kurset. Dersom dere ønsker å reservere plass allerede nå, kan dere sende mail til konkursraadet@jd.dep.no. Reservasjonen er uforpliktende.


Tips en venn Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS