Du er her: Hjem

Konkursrådet skal arbeide for en effektiv, praktisk og resultatorientert insolvensbehandling og fremme en harmonisering av praksis i de forskjellige landsdeler. Rådet er oppnevnt av Statens sivilrettsforvaltning.

 

Les mer om Konkursrådet ››                                                                                                                       Les mer om Statens sivilrettsforvaltning ››

 

Grunnkurs i bobehandling 2022 

Konkursrådet inviterer igjen til grunnkurs i bobehandling. Denne gang holdes kurset 27. – 28. september 2022 i Svolvær i Lofoten. Grunnkurset gir en grunnleggende presentasjon av konkursbehandlingens forskjellige stadier og de ulike aktørenes roller.

Les mer om grunnkurset og foreta påmelding ››

 

Innføring i konkurs burde leses før de andre innføringene. Den forklarer viktige begreper, saksgang og alternative ordninger. Avhengig av din rolle, vil én eller flere av våre innføringer være aktuelle. ››

Nyheter

Siste:

Ekstraplasser på Konkursrådets grunnkurs i bobehandling 2022

Konkursrådet har igjen gleden av å arrangere grunnkurs i bobehandling. Vi har utvidet møterommet slik at det nå er noen ekstra ledige plasser. Denne gang holdes kurset 27. – 28. september 2022 i Svolvær i Lofoten. Grunnkurset gir en grunnleggende presentasjon av konkursbehandlingens forskjellige stadier og de ulike aktørenes roller.

Web levert av CustomPublish AS